Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, altyapı çalışmaları tarafından tamamlanan Adrasan-Olmpos arasındaki yolda asfaltlama çalışmaları başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, altyapı çalışmaları devam eden Adrasan-Olimpos arasındaki yolda, ekipler asfaltlama çalışmasına başladı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan Olimpos arasındaki yolda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışma yürütülen yolun özellikle yaz aylarında turizm dolayısıyla yoğun bir şekilde kullanıldığını ifade eden Çetinkaya, asfaltlama sonucu yolun kullanımının daha rahat ve kolay olacağını söyledi.

Asfalt çalışması öncesi yolda altyapı çalışması yürütüldüğünü kaydeden Çetinkaya, “Çalışma yürütülen bu yol, Adrasan ile Olimpos arasında ulaşımı sağlayan, ayrıca Antalya-Adrasan arasındaki alternatif yoldur. Özellikle yaz aylarında turizm sezonu dolayısıyla yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Yolun asfalt zemininde ve alt yapı eksikliği nedeniyle bazı bölümlerinde bozulmalar meydana gelmişti. Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz burada çalışmalara başladılar. İnşallah kısa sürede tamamlanacak ve halkımız Adrasan-Olimpos arasında rahat bir ulaşım sağlamış olacaklar” dedi.

Asfalt çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başta olmak üzere, çalışmalarda görev alan tüm ekibe teşekkür eden Çetinkaya, bundan sonraki aşamada Adrasan-Mavikent arasındaki yolun asfaltlanmasının bulunduğunu bildirdi.