Kumluca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, Adrasan Mahallesi sahilinde temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Kumluca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Adrasan Mahallesi sahili ve mahalle merkezinden sahile ulaşımı sağlayan yollarda temizlik çalışması yapıldı. Yaklaşık dört kilometrelik yol güzergahı ve 2,5 kilometrelik sahilde gerçekleştirilen temizlik çalışmasında toplanan çöpler, Kumluca Belediyesi katı atık bertaraf merkezine götürüldü.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan Mahallesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince düzenli olarak temizlik çalışması yürütüldüğünü, arada yapılan temizlik çalışmasının ise genel amaçlı ve kapsamlı olarak yapıldığını söyledi.

Bu yıl etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle sahilde çöp atığı biriktiğini ifade eden Çetinkaya, aynı şekilde yol kenarlarında da çöplerin oluştuğunu, özellikle sahil temizliği konusunda ekiplerin duyarlı davrandıklarını belirtti.

Çetinkaya, “İlçemizde turizm konusunda önemli bir yere sahip Adrasan Mahallemizde, belediye olarak çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Özellikle sahilin temizliği konusunda ekiplerimiz büyük gayret gösteriyorlar. Turizm sezonu öncesi tekrar temizlik çalışması yapacağız. Burada vatandaşlarımızdan da isteğim mahallemizi, sahilimiz temiz tutalım. Burası, hepimizin ve bu güzel doğa gelecek nesillere bırakacağımız en güzel miras” diye konuştu.