Cumhuriyet Halk Partisi, Parti Meclisi Üyesi, Antalya Milletvekili Devrim Kök, Cumhuriyet Halk Partisi Kumluca İlçe Başkanlığında partililerle buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara’dan İstanbul’a Adalet Yürüyüşü, Maltepe Meydanı’ndaki Adalet Mitingi ve 4 gün süren Çanakkale’deki Adalet Kurultayında neler yaşandığını ve karşılaştığı olayları partililerle paylaştı.

Soruları cevaplayan ve bir süre Partililer ile  sohbet eden Kök; “Adaleti sadece adalet isteyenler için değil, Tüm vatandaşlarımız için istiyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden şahsi bir çıkar gözetmeden. Cumhuriyet Halk Partili bizler her düşünceye saygılı insanlarız. Bizi diğerlerinden ayrılan en önemli özelliklerden biri bu. Tek tip düşünce istemiyoruz, herkes sizin gibi bizim gibi düşünmek zorunda değil. Ama bu ortam sadece demokratik yönetimlerde olur, demokrasiyi kaybettiğimiz vakit sadece düşüncelerimizi değil ülke olarak pek çok şeyi kaybederiz. O yüzden Genel Başkanımız önderliğinde mücadelemiz devam edecek.

Cumhuriyet Halk Partisi seçim meydanlarında değil, ülkemizin kurtuluş mücadelesinden doğan bir partidir. Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yoldan ilerliyoruz ve CHP’de her nefer bayrağı bir ilerideki kuşağa taşımakla görevlidir.” dedi.