Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Akdeniz Belediyeler Birliği (ABB) işbirliğinde gerçekleştirilecek, 7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri” fuarına, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da davet edildi.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Akdeniz Belediyeler Birliği (ABB) işbirliğinde gerçekleştirilecek, 7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri” fuarı öncesi, Akdeniz Belediyeler Birliği Meclis üyesi Nedim Danacı, Kumluca Belediye Meclis Üyesi ve Batı Antalya Toptancı Halleri Koordinatörü Erdeniz Yavuz, Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cevat Yanar, fuar organizasyon şirketi sorumlusu Fatih Yılmaz, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Akdeniz Belediyeler Birliği Meclis üyesi Nedim Danacı, bu yıl 23-26 Mart tarihlerinde Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğinde, Antalya’da gerçekleştirilecek yedincisi gerçekleştirilecek “Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı” hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.

Fuar için belediye başkanlarını davet ettiklerini kaydeden Danacı, “Fuar inşallah ülkemize, ilimize farklılıkların tanıtılması ve yaşatılması adına önemli katkı yapacak. Bu vesileyle fuarımıza davetlerimiz sürüyor. Kumluca Belediye Başkanımızı da aramızda görmek amacıyla bugün kendisini davet ediyoruz.” dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belirtilen tarihte fuara katılacağını ifade eden Çetinkaya, yapılacak olan fuarın hayırlı olması temennisinde bulunarak, davet için Akdeniz Belediyeler Birliği Meclis üyesi Nedim Danacı ve beraberindekilere teşekkür etti.