Kumluca, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Göksu Mahallesinde "Huzur Toplantısı" düzenlendi.

Günay Sahil tesisleri kapalı salonda yapılan toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, Toplum Destekli Polislik Büro, Trafik ve Polis Merkezi Amirliğinde görevli personelleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Göksu Mahalle Muhtarı İsmail Değer tarafından organize edilen "Arap Aşı Çorbası" ikram edildi.

Toplantıda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, kentin huzur ve güveni için özveri ile çalıştıklarını, Yapılan kontroller neticesinde, geçmişe yıla göre asayiş ve trafik kazalarında azalma meydana geldiğini dile getirerek, ağırlıklı olarak çiftçilerin bulunduğu Göksu Mahallesi'nde özellikle açıktan hırsızlık konularında dikkatli olmalarını tavsiye etti.

Emniyet Müdürlüğünün, 2017 yılı içerisinde yaptığı faaliyetler hakkında bilgi veren doğan, "Kumluca'nın daha huzurlu bir ilçe olmasını sağlamak amacıyla, Amacımız, siz değerli Kumluca'lı vatandaşlarımıza kaliteli hizmet anlayışı ile yer ve zaman gözetmeksizin sizden gelen her türlü öneri ve isteklere cevap vermek ve sizin huzurunuzu sağlamaktır. Sizden ricamız özellikle şüphelendiğiniz konularda bize bilgi verirseniz, tabi isminizi vermek zorunda değilsiniz, biz her ihbarı titizlikle değerlendiriyoruz. Özellikle dışarıda bırakmak zorunda kaldığınız, ilaçlama makinesi ve benzeri değerli tarım aletlerinizin fotoğraflarını daha önceden çekin, herhangi bir hırsızlık olayında kısa sürede olayı çözmemize yardımcı olacaktır dedi"

Toplantı sonunda mahalle muhtarları ve vatandaşlardan gelen talepler değerlendirildi.