Kumluca Belediyesi tarafından her ay gerçekleştirilen ayın söyleşisi etkinliğinde bu ay “Türk futbolunun dünü, bugünü ve yarını” konusu ele alınacak.

Kumluca Belediyesi tarafından kültürel etkinlikler çerçevesinde her ay gerçekleştirilen ayın söyleşisi etkinliğinin bu ayki konuğu, Türkiye liglerinde en çok gol atma unvanını elinde bulunduran, Avrupa gol kralı ve altın ayakkabı ödüllü, Milli futbolcu Tanju Çolak olacak.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, her ay değişik konulara ayın söyleşisi adı altında etkinlik yaparak, halkı gündemdeki konular hakkında konusunda uzman kişilerle bir araya getirerek söyleşiş gerçekleştirdiklerini, bu ayki söyleşinin konuşmacısı olarak Milli futbolcu Tanju Çolak’ı belirlediklerini söyledi.

Tüm dünyada olduğu gibi futbolun Türkiye’de de toplumun büyük bir bölümü tarafından yakından takip edildiğini ifade eden Çetinkaya, böyle önemli ve halkın yoğun ilgi duyduğu bir konuda, Türk futbolunun önemli isimlerinden olan Tanju Çolak ile “Türk futbolunun dünü, bugünü ve yarını” konusunu konuşacaklarını belirtti.

Çetinkaya, “Bugüne kadar çok sayıda ayın söyleşisi etkinliği gerçekleştirdik. Sağlıktan, siyasete, ekonomiden tarihe, kültürden sanata bir çok konunun uzmanını ilçemizde ağırlayarak halkımızla buluşturduk. Bu ayki söyleşimizin konusunu da tüm kamuoyunun yakından takip ettiği spora, özellikle de futbola ayırdık. Türk futbolunun önemli isimlerinden olan, Türkiye 1. Liginin en çok gol atan unvanına sahip oyuncusu, Avrupa gol kralı, altın ayakkabı ödüllü Milli futbolcu Tanju Çolak ile Türk futbolunun dünü, bugünü ve yarınını konuşacağız. Şimdiden bu söyleşisinin çok güzel olacağını ümit ediyorum” diye konuştu.

23 Ocak Cuma günü gerçekleştirilecek söyleşiye tüm halkın davetli olduğunu kaydeden Çetinkaya, söyleşi sayesinde Tanju Çolak’ı futbolculuğu döneminde tanıyanların yakından görme imkanı bulacaklarını bildirdi.