CLK Akdeniz Elektrik A.Ş. Genel Müdürü Halit Bakal, Kumluca Belediyesi’ni ziyaret ederek yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Halit Bakal, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek, kurum olarak yürüttükleri çalışmalar ve abonelerin bilgi güncellemeleri hakkında bilgi verdi.

 CLK Akdeniz Elektrik A.Ş’nin hizmet ağında bulunan Antalya, Isparta ve Burdur illerindeki abonelerin bilgilerini güncelleme konusunda geniş kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Bakal, 2013 yılı Mayıs ayından önce ödenmemiş fatura borcu olan abonelere faiz affı getirdiklerini ve bu miktarın 126 milyon lira olduğunu belirtti.

 Yine abonelerin bilgilerini güncellemeleri halinde indirim, kampanya gibi bazı avantajlardan faydalanabileceklerini kaydeden Bakal, “Çok eskiden kaydı olan abonelerimizle sağlıklı iletişim kuramıyoruz. Bu konuda abonelerimize ulaşmakta, kampanyalarımızdan faydalandırmakta zorluk çekiyoruz. Bilgilerini güncelleyen abonelerimiz, kampanyaların yanı sıra kısa cep mesajlarıyla borç durumlarını ve ödeme tarihlerini de bildirmiş olacağız. Böylece abonelerimizin de mağduriyetleri önlenmiş olacak” dedi.

 Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Halit Bakal’a teşekkür etti. 

Kumluca ve çevresinde de enerjinin yoğun olarak kullanıldığına dikkat çeken Çetinkaya, abone güncellemeleri konusunda vatandaşların daha duyarlı olmalarının kendi menfaatlerine olacağını, belediye olarak kendilerinin de üzerine düşen görevi yapacaklarını bildirdi.