Kumluca Emniyet Müdürü Mustafa Karaaslan, beraberinde Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Emniyet Hizmetleri Geliştirme Derneği Başkanı Sait Öztürk, Kumluca Devecileri Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Karakuş  ve 10. Geleneksel Kumluca Deve Güreşi Festivali tertip komitesi üyeleriyle birlikte, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Karaaslan, kent güvenliğinin sağlanması emniyet hizmetlerinin daha sağlıklı yapılması konusunda her zaman kendilerine destek veren Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’ya teşekkür etti. 

Geçtiğimiz hafta sonu ilçede geleneksel olarak düzenlenen deve güreşlerinin de kent güvenlik sistemi yararına yapıldığını ifade eden Karaaslan, “Belediyemiz her zaman emniyet hizmetlerimizin daha sağlıklı yapılması konusunda bizim destekçimiz olmuştur. Belediye Başkanımıza ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bizde aldığımız bu destekle halkımızın can ve mal güvenliklerinin korunması adına gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

Emniyet Hizmetleri Geliştirme Derneği Başkanı Sait Öztürk de, emniyet hizmetlerinin daha iyi yapılması konusunda ilçe yerel yöneticileri başta olmak üzere ilçe halkının her zaman desteğini aldıklarını bildirdi. 

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, toplumun huzur ve güveninin sağlanması konusunda gece gündüz demeden canlarını ortaya koyarak görev yapan polis ve jandarma personellerine teşekkür ettiğini belirtti. 

Belediye olarak topluma her zaman yerel önderlik yapmaya çalıştıklarını kaydeden Çetinkaya, “Toplumun genel menfaatine olacak hizmetleri, toplumun sahiplenmesi çok önemlidir. Bizde bu düşünceyle topluma yerel önderlik yapmaya çalışıyoruz. İlçemizde yıllardır deve güreşleri düzenlenir ve bu güreşlerde bir çok güzel hizmetin temeli atılmıştır. Bu yılda mobese sisteminin yenilenmesi için yapıldı, destek veren katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Ziyaretin sonunda Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’ya Emniyet Müdürü Mustafa Karaaslan tarafından plaket, Emniyet Hizmetleri Geliştirme Derneği Başkanı Sait Öztürk tarafından da deve maketi hediye edildi. 

Editör: Haber Merkezi