KUTSO Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Fahri Özen başkanlığında, sosyal mesafe dikkate alınarak ve maske kullanılarak gerçekleştirildi.

Toplantı gündemi öncesinde söz alan Başkan Murat H. Günay konuşmasında şöyle dedi;

Covid-19 salgını sonrasında tamamen normal bir hayata dönmemiz şuan mümkün görünmüyor. Hastalık tehdidi tamamen ortadan kalkmadan rehavete kapılamamamız gerekiyor. Hem sağlığımız hem de ekonomik yatırımlarımız konusunda tedbiri elden bırakmamamız lazım. Özellikle kredi kullanımı ve yüksek bütçeli yatırımlar için dikkatli olunmalı, 2. bir salgın tehdidinin ihtimaller dahilinde olduğu unutulmamalı.

Ayrıca yönetim kurulumuzda bir bayrak değişimi yaşandı. KUTSO Değişim Gurubu olarak ilk adımı attığımız günden beri birlikte olduğumuz İbrahim Uğur Çakır ve Ertan Parçaoğlu ağabeylerim nöbeti genç arkadaşlara devrettiler. Kendilerine desteklerini bizden biran bile olsun esirgemedikleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonra yine KUTSO Meclisinde birlikte görev almaya devam edeceğiz.

Başkan Günay, konuşmasının ardından İbrahim Uğur Çakır ve Ertan Parçaoğlu’na plaket takdim etti.

Toplantıda KUTSO 10. Gurup Meslek Komitesi adına söz alan Kerim Soytürk meslek komitesinin sorunları ve çözüm önerileriyle ilgili yapmış oldukları çalışmalar konusunda meclisi bilgilendirdi. Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ile KUTSO’da yapılan toplantı sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile toplantı gerçekleştirdiklerini aktaran Kerim Soytürk, bölgenin sorunlarını çözmek adına gerekli olan en üst merciiler ile görüştüklerini belirtti.

Toplantı meclis gündeminin görüşülmesinin ardından sona erdi.