Başkan Köleoğlu, pazar esnafının sorunlarını ve taleplerini dinledi, çözüm odaklı çalışmalarla sorunların üstesinden geleceklerini vurguladı.

Her fırsatta farklı meslek guruplarında hizmet veren esnafı ziyaret eden ve sorunlarıyla yakından ilgilenen Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun son adresi Kumluca Kapalı Pazar Yeri oldu. Sabahın erken saatlerinde pazar esnafını ziyaret eden Başkan Köleoğlu, pazarcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Esnaflar ile uzun süre sohbet eden Başkan Köleoğlu, tüm esnafın sorun ve talebini yerinde dinledi. Pazarcı esnafına yönelik yürütülen çalışmaları ve yapılan yatırımları anlatan Başkan Köleoğlu, çözüm merciinde bulunduklarını, şartların daha da iyileştirilmesi ve sorunların çözümü için tüm gayretleriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Her hafta gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren pazar esnafı, Kumluca Belediye Başkanı Köleoğlu’nun kendilerine gösterdiği ilginin kendilerini çok memnun ve mutlu ettiğini aktardılar. Başkan Köleoğlu'nun yaşadıkları sorunları yakından takip ettiğini belirten esnaf, sordukları tüm soruları yanıtlayan Başkan Köleoğlu'na teşekkür ettiler.