Kumluca’da Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında bu yıl 18’ncisi gerçekleştirilen güreşlerde üçüncü kez başpehlivan olan Orhan Okulu beraberinde antrenörü Kemal Yılmaz ve ağabeyi güreşçi Mustafa Okulu ile birlikte Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan Başpehlivan Okulu, Kumluca güreşlerinin güreş severler tarafından keyifle takip edilen, Türkiye’de yağlı güreşlerde marka bir güreş olduğunu, bu güreşlerin kısa sürede marka bir güreş haline gelmesi konusunda verdiği desteklerden dolayı Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’ya teşekkür etti.

Başpehlivan Okulu, kendisinin Kumluca Er Meydanında üçüncü kez başpehlivanlık kupasını kaldırdığını, güreşlerin kalitesinin her geçen yıl arttığını söyledi. Okulu, “Kumluca güreşleri sezonun ilk güreş organizasyonu olmasından dolayı çok güzel ve bir o kadarda zevkli geçiyor. Er meydanında sportmenlik dışında bir şey yaşanmazken, 12 saat yerinden hiç kalkmadan güreşleri takip eden bir seyirci kitlesi görüyorsunuz. Bu güzelliklerin yaşanmasında kıran kırana geçen güreşlerin ve seyircilerin payı büyük” dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, Kumluca’da altın kemeri üçüncü kez kazanan başpehlivan Orhan Okulu’yu tebrik etti. Çetinkaya, “Orhan kardeşimiz Kumluca’nın evladı. Profesyonellik gereği başka bir yer adına güreşlerini sürdürüyor. Kumluca güreşlerinin yanı sıra Türkiye genelinde yapmış olduğu güreşlerle de gurur duyuyoruz. Temenniniz bu yıl Kırkpınar güreşlerinde de birinci olmasıdır” diye konuştu.

Ziyaret sonunda başpehlivan Orhan Okulu’nun kendilerinizi ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Çetinkaya, Okulu’ya başarılar diledi.