Ankara’da yaşayan Kumluca, Finike, Demre ve Kaşlı’lar KUTSO’nun düzenlediği yemekte bir araya geldiler.

Başkent Öğretmen Evi’nde gerçekleşen organizasyonda Ankara’da yaşayan Batı Antalyalı işadamı, bürokrat ve öğrencilerle Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi buluştu. Toplantıya yemeğin ardından konferans salonunda devam edildi.

Buluşmayı Ankara’da ki üniversitelerde öğrenim gören gençlerin isteği üzerine planladıklarını belirten Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, “Bugün burada Batı Antalya’nın yetiştirmiş olduğu başarılı insanlarımız ve hepsi birbirinden değerli gençlerimizle buluşmaktan onur duyduk. Bu buluşma bizim için ilktir. Burada ki atmosferden de anlaşılacağı gibi bu buluşmaların önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı yapılması ve süreklilik kazanması bölgemize önemli bir sinerji kazandıracaktır. Bizi kırmayıp toplantımıza katılan değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 Toplantıda söz alan Vali Veysel Dalmaz, “Toplantıyı düzenleyen KUTSO yönetimine ve gençlerimize teşekkür ediyorum. Geçmiş yıllarda birkaç arkadaşımızla beraber Antalya Kültür, Turizm ve Dayanışma Derneği kurduk. Ankara’da buradaki Antalyalı arkadaşlarımızın da desteği ile büro oluşturduk ve bir zamana kadar faydalı hizmetlerde bulunduk ama şu anda bu dernek ilgisizlik nedeniyle yok olmaya yüz tutmuş durumda. Siz değerli hemşerilerimden ve gençlerden beklentim buradaki heyecanın devam ettirmeleri ve birbirlerine sahip çıkmalarıdır. Bende elimden geldiğince kendilerine yardımcı olmaya çalışacağım” dedi.

Toplantının ardından katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

Soldan sağa masadakiler:

 Fatih Şahin (BOTAŞ), Salih Usta (Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş), Şaban Kaan Özdemir (Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı), İsmail Acar(KUTSO Meclis Üyesi), Murat H. Günay(KUTSO Yön. Kur. Bşk.), Veysel Dalmaz(Mültecilerden Sorumlu Koor. Vali), Mehmet Çetintürk(KUTSO Meclis Bşk.), Mehmet Usta (Bilim ve Sanayi Bakanlığı Müfettişi), Cengiz Kademli (Sayıştay Başdenetçisi), Mustafa Gökçeoğlu (Gümrük Bakanlığı Uzman), Mustafa Oktar (EPDK Enerji Uzmanı)