Batı Antalya´da yer alan Kumluca, Finike, Elmalı, Demre ve Kaş ilçelerinde görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri´nin katıldığı Batı Grubu Toplantısı 25.09.2014 Perşembe günü saat 09.00-12.30 saatleri arasında İlçemizde Sultan Alparslan İ.O. Konferans Salonu´nda yapıldı.

Gerçekleştirilen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hami Dorul, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü´nden Şube Müdürü Yavuz Gürhan ve teknik çalışanlar ile Batı Antalya ilçelerinde çalışan beden eğitimi öğretmenleri ile ilçelerden gelen Gençlik Spor İlçe Müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hami Dorul yaptı. Ardından sunumlar ve konuşmaları için Şube Müdürü Yavuz Gürhan kürsüye geldi.

Toplantının Antalya ilinde yapılacak olan ilk bölge toplantısı olduğu ilerleyen günlerde merkez ilçelerin katılımıyla diğer bölgelerde de yapılacağını belirtti. Toplantının amacının beden eğitimi öğretmenlerinin yaşadığı okul sporları, oyunlar, egzersiz faaliyetleri vb. sorunların çözümüne yönelik ortak akıl ve strateji yürütmek olduğunu vurgulayan konuşmacılar, toplantının başarılı geçmesini temenni ettiler.

Toplantı soru - cevap etkinliğiyle devam etti ve şube müdürleri, toplantının sonuna doğru katılım sağlayan okul müdürleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hami Dorul başkanlığında ayrıca toplanarak çözüm yolu için tartıştılar. Bunun sonuçları da daha sonra konferans salonundaki öğretmenlere iletildi.

Yapılan toplantı katılımcıların beğenisini toplamış olup katılımcılar memnuniyetlerini toplantı sonunda dile getirdiler. Toplantının ardından tüm katılımcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen öğle yemeğinde bir araya geldiler.