Kumluca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Sahriye Sönmez, yapımı devam eden Sağlık Bilimleri Fakültesi inşaatından incelemede bulundular.

 

Kumluca’da inşaatı devam eden Akdeniz Üniversitesi’ne bağlı Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde, Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çevre düzenlemesi çalışmalarında sona gelindi. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, beraberinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Üstün ve Kumluca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Sahriye Sönmez ile, Sağlık Bilimleri Fakültesi inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, inşaatta çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini, şu anda inşaatın dış cephe kaplaması ve boya işinin tamamlandığını, sınıf ve oda kapılarının ise montajının bir kısmının yapıldığını söyledi.

 

Belediye olarak çevre düzenlemesi, yağmur suyu tahliyesi ve otopark çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden Çetinkaya, “Kumluca Belediyesi ve hayırseverlerimizin desteği ile yapımını sürdürdüğümüz Fakülte binası inşaatımızın son aşamasına geldik. Şu anda çevre düzenlemesi, peyzaj çalışması ve otopark yapımı devam ediyor. Daha önce Aralık ayı başında Akdeniz Üniversitesi’ne teslim etmeyi planladığımız inşaatımız, bazı nedenlerden dolayı birkaç gün gecikti. Ancak yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla Aralık ayı içinde inşaatı Akdeniz Üniversitesi’ne teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

 

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Üstün de, Fakülte binasının Akdeniz Üniversitesi tarafından teslim alınmasının ardından, kendilerinin de gerekli çalışmalara başlayacaklarını ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin eğitim öğretime hazırlayacaklarını bildirdi.