Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, bu günkü meclis toplantısına ilçede bulunan mahalle muhtarlarının tamamına yakınının katılıyor olması dolayısıyla ilçede bir ilk olduğunu söyledi.

Daha sonra sırasıyla gündem maddelerini okuyan Çetinkaya, bir ve ikinci gündem maddelerinde Kumluca Belediyesi’ne kardeş şehir olma teklifleri olduğunu belirtti. Bu tekliflerden birinin Arnavutluk’un Kamza Belediye bir diğerinin ise Konya ile Bozkır ilçesi Belediyesi olduğunu belirtti.

Bu tür kardeşlik oluşumlarının farklı kültürlerin tanıtılması, insanların kaynaşması adına güzel etkileri bulunduğunu kaydeden Çetinkaya, kendisince her iki teklifinden olumlu olarak kabul edilmesi gerektiğini bildirdi. Üçüncü gündem maddesinde ise 10 Nisan 2014 tarihinde resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye ve bağlı kuruluşların norm kadrolarının düzenlenmesi ele alındı.

İmar komisyonu kararları, Karacaağaç, Hacıveliler ve Adrasan Mahalleleri için 6’şar adet bilirkişi seçimi ve dilekçelerin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi. Toplantıda görüşülen gündem maddelerinin tamamı oy çokluğuyla kabul edildi.