Kumluca Belediyesi tarafından ilçenin büyük mahallelerinden olan Beykonak Mahallesinde, park ve sosyal donatı alanı yapılması için çalışma başlatıldı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Başkan Yardımcıları Ramazan Çataltepe, Süleyman Falay, Beykonak Mahalle Muhtarı Ramazan Selçuk ve birim müdürleriyle, Beykonak Mahallesinde yapılacak park ve sosyal donatı alanında incelemelerde bulundu.

Beykonak Mahallesi Resiller mevkindeki belediyeye ait olan arsa üzerinde, daha önce okul binası ve jandarma karakolu olarak kullanılan eski binanın yıkılmasından park yapımı için çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Çetinkaya, yapılacak olan parkın Beykonak Mahallesinde büyük bir değişime imza atacağını söyledi.

Parkın yaklaşık 3 bin metrekare alanda yapılacağını kaydeden Çetinkaya, “Park projesi yapılırken, bayrak temalı bir park olmasını istiyoruz. İçerisinde oturma alanları, yürüyüş yolları, oyun grupları, çeşme, çay bahçesi ve bol yeşil alan olacak. Hemen yanında bulunan camiyle bütünleşecek parkımız tamamlandığında Beykonak Mahallemize art değer katacak.” dedi.

Beykonak Mahalle Muhtarı Ramazan Selçuk da Kumluca Belediyesi tarafından mahallede başlatılan park çalışmasından dolayı çok mutlu olduklarını, mahalle halkı olarak parkın biran önce tamamlanmasını beklediklerini bildirdi.