Kumluca'da Sanayi Sitesinden bağımsız 1.300 metrekarelik kapalı alanda tam donanımlı özel servis Çağlar Oto yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

Gerek kullanım alanı gerekse de teknik donanım bakımından bölgenin en kapsamlı servisinin açılışını yaptıklarını belirten Kemal Demirel; "Günlük ortalama 25-30 araç tamir, bakım ve onarım için servisimize müracaat ediyordu. Sanayi sitesinde bulunan iş yerimiz artık bu yükü kaldıramayacak duruma gelince, vatandaşlarımızın bekleme odasında yazın serin kışın sıcacık bir ortamda çaylarını içerken, sağa sola parça vb nedenlerden dolayı göndermeden, kaliteli ve uygun hizmet alabileceği, biz çalışanlarında çağımızın gerektirdiği teknik cihazlardan yararlanarak arıza tespiti ve bakım onarım yapabileceğimiz 1300 Metrekare kullanım alanı olan yeni yaptığımız bu mekâna taşındık. Yeni işyerimizin bölge halkımıza daha faydalı olacağına inanıyoruz. Özellikle hafif ticari ve dizel araçlar olmak üzere tüm araçların yedek parçalarını bulundurmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Çağlar Oto Servis'in yeni yerinde hizmet vermeye başlamasıyla araçlarını bakım ve onarım amacıyla servise getiren vatandaşlar, bölgemize böyle kapsamlı bir işyeri gerekliydi. Dört dörtlük bir yer olmuş Kemal Demirel ustaya teşekkür ediyoruz, parça için veya yağ için farklı işyerlerine gitmemize gerek kalmadı, diyerek memnuniyetlerini belirttiler.