Bursa'da yaşayan hasta S.Ö bir yıldan beri ağrı içinde yaşamaktaydı. Bursa’daki doktorunun,başarılı ameliyatları ile tanınan Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sercan Savaş Yalçın’ı önermesi ile Kumluca Devlet Hastanesi’ne başvuran hastanın gerekli tetkikleri yapıldıktan sonra ameliyat kararı verilmiş ve başarılı bir ameliyat gerçekleştirilmiştir.

Ameliyatı gerçekleştiren Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sercan Savaş Yalçın şunları söylemiştir; “Hastamız ilk başvurduğunda bir yıldan beri dayanılmaz acılar içinde olduğunu ilk muayenede belirtti. Yaptığımız tetkikler sonucunda hastamızda omurilik darlığını tespit ederek ameliyat kararı aldık. Başarılı geçen bir operasyonla da hastamızın rahatsızlığını giderdik. Hekimler olarak en büyük mutluluğumuz hastalarımızın şifa bulması ve onların gülümseyen yüzleridir.”

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ayşegül Alkan ise yapılan müdahale sonrası hasta ve yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini belirtmiştir.Ameliyatı gerçekleştiren tüm ekibe emekleri için teşekkür ederek şunları söylemiştir. “Hastanemizi başka illerden hastaların tercih etmesi bizleri gururlandırdı. En büyük hedefimiz kalitemizi ve tercih edilirliğimizi devam ettirmektir.”