Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer, Narenciye Mahallesinde Kumluca Belediyesi ve hayırseverlerin yardımıyla yapımına başlanan cami inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Narenciye Mahallesinde ilçenin ve Batı Antalya’nın en büyük camisinin yapımı için yola çıktıklarında bir çok hayırsever vatandaşın camiye yardımda bulunma vaadinde bulunduğunu ve bu vatandaşların yardımıyla cami inşaatının kısa sürede kubbe seviyesine geldiğini ifade eden Çetinkaya, kısa sürede camini inşaatının tamamlanacağını ümit ettiğini söyledi.

Caminin temelinin geçtiğimiz Kasım ayı sonunda atıldığını hatırlatan Çetinkaya, “Caminin temeli atılalı yaklaşık altı ay gibi bir süre oldu. Bu kadar kısa sürede kış mevsimi, çalışma şartlarının zor olmasına rağmen, cami inşaatımız kubbe seviyesine geldi.  İnşallah geri kalan kısmının daha en kısa sürede tamamlanacağını ümit ediyorum. Camimiz tamamlandığında, hem ilçemiz hem de Batı Antalya’nın en büyük camisi olacak” dedi.

Cami inşaatı için hayırseverlerin yardımlarının da devam ettiğini vurgulayan Çetinkaya, bu yardımlar sayesinde cami inşaatının hızlı bir şekilde sürdüğünü, tamamlandığında caminin ilçenin sembol yapılarından biri olacağını bildirdi.