Kumluca’da düzenlenen “U-12 Hüsamettin Çetinkaya” liginde Finike Belediyespor, Demre Belediyespor, Kınıkspor ve Kumluca Belediyespor takımları mücadele etti. Kumluca Şehir Stadında oynanan müsabakalarda 6 karşılaşmayıda kazanan Kumluca Belediyespor şampiyon oldu.

Kumluca Belediyespor U-12 takımını ziyaret eden Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, oyuncuları tebrik ederek tatlı ikram etti. Çetinkaya, her spor dalına olduğu gibi futbola da belediye olarak destek verdiklerini, bu amaçla U-12 ligi müsabakalarının da Kumluca’da yapılıyor olmasından dolayı mutluluk duyduklarını, bu tür turnuvalarda kaybedenin olmadığını, katılan her takımın kazanım elde ettiğini söyledi.

Kumluca Belediyespor kulübüne sağlam bir alt yapı için Mavikent, Beykonak, Adrasan mahalleleri ve Kumluca merkezde yaz spor okulları açarak desteklediklerini ifade eden Çetinkaya, “Gençlerin spora özendirilmesi, kötü alışkanlıklardan uzak tutulabilmesi için küçük yaşlarda çeşitli sportif etikliklerde yer almalarının önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu bağlamda futbolda da iyi bir yol kat ettik. Kumluca’da inşallah alt yapısı sağlam bir futbol takımı olacak. Gösterdikleri azim ve başarılarından dolayı çocuklarımızı tebrik ediyorum. Ligde mücadele eden takımlara, ailelere, antrenörlere ve emeği geçenlere de teşekkür ediyoruz. Önemli olan kazanan kaybeden değil sporu sevdirmektir.” diye konuştu.