Kumluca Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kumluca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ortak protokolü ile hizmet veren KUMBEK (Kumluca Belediyesi Eğitim Kurs Merkezi) sınav öncesi ziyaret eden Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya öğrencilere başarı diledi.

KUMBEK hizmet binasında ki ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Kumluca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Süleyman Fethi Örgel ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir de hazır bulundu.

2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde yaklaşık 190 mezun öğrencinin KUMBEK’de yürütülen eğitim faaliyetlerinden yararlandığını belirten Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, öğrencilerin 11 farklı branşta öğretmenin birebir takibi ve uzman rehber gözetiminde sınava hazırlandıklarını söyledi. Çetinkaya, “Kumluca Belediyesi olarak kocaman bir sezon boyunca gençlerimizin her türlü eğitim ihtiyacına cevap vermeye çalıştık. Soru kitapçıkları, deneme sınavı gibi sürekli ihtiyaçları belediye olarak karşıladık. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne bağlı eğitim kadromuzda üzerlerine düşeni yaptı. İnşallah gençlerimizde hafta sonu yapılacak sınavda emek ve gayretlerinin semeresini alacaklar. Bu çatı altında emeği geçen herkese teşekkür eder, öğrencilerimizin tümüne başarılar dilerim” diye konuştu.