Kumluca Havva Sedat Avcıoğlu Fen Lisesi Okul Meclisi Başkanı Hüseyin Oğuzhan Çetin, beraberinde okul Müdürü Hasan Arıcan ve arkadaşlarıyla, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Ziyarette konuşan Çetin, okul başkanı olarak okullarıyla ilgili bazı projeleri olduğunu, bu projeleri okul idaresi ve imkanlar dahilinde belediyenin desteğiyle gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

 

Kumluca’da okul meclislerinin oluşturulması, ilçe gençlik meclisi gibi oluşumlara destek vermesinden dolayı belediye başkanı Çetinkaya’ya teşekkür eden Çetin, “Biz öğrenciler olarak sizlerin görüşleriniz, bize olan tavsiyelerinizi önemsiyoruz. Öğrenci arkadaşlarımızın bazı talepleri var, bunlar konusunda yardımcı olabilirseniz mutlu oluruz. Okulumuza ve diğer okullara yaptığınız desteklerden dolayı size ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Okul Başkanı Çetin ve arkadaşlarına başarılar diledi. Kumluca’nın eğitim alanında son yıllarda elde ettiği kazanımlara dikkat çeken Çetinkaya, asıl bu kazanımların etkisinin gelecek süreçte daha net görüleceğini söyledi.

 

Çetinkaya şöyle konuştu:

“Kumluca son yıllarda eğitim alanında büyük kazanımlar elde etti. Bu kazanımlara paralel öğrenci başarısı ve eğitim kalitesi de arttı. Bundan hayırsever insanlarımızın büyük rolü var. Sizlere bir müjde veriyorum, okulunuzun kız öğrenci yurdunun projesi tamamlandı, en kısa sürede ihale tarihi belirlenerek ihale süreci başlayacak. Bunun yanında sizlerin taleplerinizi bizler giderme konusunda elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız.”

 

Ziyaretin sonunda Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Havva Sedat Avcıoğlu Fen Lisesi, Okul Meclisi Başkanı Hüseyin Oğuzhan Çetin’e Kumluca’yı simgeleyen duvar süsü ve okul kütüphanesi için kitap hediye etti.