Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca Anadolu Meslek Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezi (AML Metem) ziyaretinde öğretmen ve öğrencilerle biraraya geldi.

 Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca Anadolu Meslek Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezi ziyareti sırasında Okul Müdürü Serdar Özkaleli tarafından karşılandı. Özkaleli’nin eşliğinde sınıfları ve meslek atölyelerini gezen Çetinkaya, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Çetinkaya daha sonra öğretmenlerle biraraya geldi.

 Okuldaki mesleki eğitim ve öğretimin gidişatı hakkında Belediye Başkanı Çetinkaya’ya bilgi veren Okul Müdür Özkaleli, okulda yeni bölümlerin açılması için ek atölyelere ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Okulun bazı sıkıntılarını da dile getiren Özkaleli, merkez bina içerisinde bulunan trafonun tehlike arz ettiğini ve dışarıya çıkartılması gerektiğini kaydetti.

 Özkaleli’nin bildirdiği sıkıntıların aşılabileceğinin altını çizen Belediye Başkan Çetinkaya, Kumluca Anadolu Meslek Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezi’ne gerekli desteği vereceklerini söyledi.

Kumluca Bld. Basın