Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’nın ziyaretinde, belediye meclis üyeleri ve Kumluca Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Ziyarette konuşan Çetinkaya, Kayhan ve ekibinin ikinci kez Kumluca çiftçisinden yetki aldığını, bununda ilk dönemde yapılan hizmetlerden çiftçilerin memnun olduğunun göstergesi olduğunu söyledi.

Ziraat Odasının ilçede en geniş kapsamlı sivil toplum örgütü olduğunu ifade eden Çetinkaya, yöre çiftçisinin ufkunu açacak, yenilik ve girişimciliğe açık örgütlerin her zaman yaptıkları işlerde başarılı olacaklarını belirtti.

Çetinkaya şunları söyledi:

“Hepimizin malumu ilçemizin ekonomisi tarıma dayalı. Kumluca Ziraat Odası da, ilçemizdeki en çok üye sayısı bulunan bir sivil toplum örgütü. Hal böyle olunca, bu kadar geniş bir kitleye hitap eden Ziraat Odası’nın yapacağı her yeni bir iş, her yeni bir girişim çiftçilerimiz tarafından kabul görecektir. Ayrıca, yöremiz çiftçileri de, yenilik ve teknolojiye açık ve yaptıkları üretimle de, Türkiye ve dünyaya örnektirler. Ben bu anlamda bölgemiz adına yapılacak çok hizmetler olduğunu düşünüyor ve birlikte bu hizmetleri gerçekleştireceğimize inanıyorum.”

Süleyman Kayhan ve ekibini ikinci kez göreve seçilmesinden dolayı ayrıca kutladığını kaydeden Çetinkaya, ikinci dönemde de ilk dönem gibi başarılı ve yöre çiftçisinin, ilçe tarımın gelişmesine katkı sağlayacak çalışmalar yapacaklarına inancının tam olduğunu bildirdi.

İkinci kez Kumluca Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Süleyman Kayhan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çetinkaya ve meclis üyelerine teşekkür etti. Dört yıl öncesi ilk defa oda başkanlığına seçildiklerinde, bir çok olumsuzluğu da devraldıklarını ifade eden Kayhan, dört yıl içerisinde yaptıkları planlı çalışmalarla Ziraat Odası’na bir bina kazandırdıklarını söyledi.

Bunun dışında Zeytin Yağı Sıkma ünitesi ve yöre tarımının tanıtımına yönelik bir çok hizmete imza attıklarını vurgulayan Kayhan, kendisi ve ekibine güven duyarak ikinci kez göreve seçen çiftçilerin güvenlerine layık olmaya çalışacaklarını bildirdi.