Ziyarette mahalle muhtarları ve vatandaşlarla görüşen Çetinkaya, sorunları dinleyerek çözüm konusunda görüş alışverişinde bulundu. Çetinkaya, daha önce de bazı mahallelerde incelemelerde bulunduklarını hatırlatarak, mahallelerin ortak sorunun öncelikli olarak yol, sulama ve içme suyu olduğunu gördüklerini söyledi.

Sorunların çözümü için fikir alış verişinde bulunduklarını ifade eden Çetinkaya, tespit ettikleri sorunları aciliyet sırası ve belediyenin imkanları ölçüsünde çözümü için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Kuzca Mahallesindeki vatandaşlar, başkan Çetinkaya’dan ilçe merkezine 60 kilometre uzakta yaşadıklarını bundan dolayı köyde şu anda binası var olan sağlık ocağının bakımının yapılarak personeliyle birlikte hizmet vermesini istediler. Vatandaşlar ayrıca, içme suyu sorunu yaşadıklarını ve ürünlerine yaban domuzu tarafından zarar verildiğini de dile getirdiler.

Altınyaka Mahallesi’nde ise, mahalle içindeki ara yolların asfalt kaplama yapılmasını isteyen vatandaşlara başkan Çetinkaya, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra köylerin mahalle statüsüne dönüşerek yeni bir yapılanmaya gidildiğini ve hizmet için gerekli planlamaları yaptıklarını bildirdi.