Cumhuriyet Halk Partisi’nin Her ay bir batı ilçesinde gerçekleştirilen Batı İlçe Başkanları Toplantısı bu ay Kumluca İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner’in ev sahipliğinde Adrasan’ da yapıldı.

Toplantıya Kumluca İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner. Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukcu, Demre İlçe Başkanı Mustafa Caner, Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur, Elmalı ilçe Başkanı Şakir Aydın katıldı.

Toplantıda Yaklaşan Kongre süreçlerini ve  parti olarak 2019 a nasıl hazırlanılması konusu tartışıldı. Buna istinaden yaklaşan kongrelerden örgütlerin mutlaka birleşerek kavgaya gürültüye izin vermeden 2019 un yoğun sürecini kaldırabilecek bir yapılanmayı hayata geçirmek için çalışması gerektiği vurgulandı. Bunun için bu süreç üyelerimize iyi anlatılmalı bu süreçte katkı koyabilecek projeler üretebileceklere yönetimlerde yer verilmesinin önemi vurgulanmıştır. 

Toplantıda Kumluca İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner Şöyle konuştu: ‘’Mahalleden ilçeye ilçeden ile ilden genel merkeze tüm CHP'liler sorumluluğunun bilincinde kimseyi ötekileştirmeden tüm farklılıklarımızı bir araya getirerek güçlü bir yapıyı inşa etmemiz tarihin bize verdiği en büyük görevdir. Her CHP’li bunun farkında ve ülkemizin geleceği için mücadelemizi sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile İlçe başkanları olarak tüm cumhuriyet sevdalılarını saygı ve sevgiyle selamlıyoruz.’’