Kumluca Belediyesi’nde düzenlenen araç takip cihazı bilgilendirme toplantısına Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Falay, birim müdürleri ve Arvento satış ve hizmet danışmanı Emre Kurt katıldı.

Araçlara takılan cihazlar hakkında bilgi veren Kurt, sistem sayesinde hangi aracın nerede olduğunu, çalışıp çalışmadığını, çalışma yapılacak alana olan uzaklığını, aracın arızası gibi bir çok durumdan anında haberdar olunabileceğini söyledi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, Büyükşehir Yasasıyla birlikte Kumluca’nın sınırları be Belediyenin sorumluluk alanlarının da genişlediğini bu yüzden vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla hizmet araçlarına bu sistemin uygulanmasına karar verdiklerini söyledi.

Sistem sayesinde hem takip ve kontrolün hem de yapılacak olan hizmetin daha çabuk olacağına inandıklarını ifade eden Çetinkaya, “Hizmet araçlarımıza araç takip sistemini tüm hizmet araçlarımıza uyguladık. Bu konuda birim müdürlerimiz, araç şoförlerimize gerekli bilgilendir yapıldı. Bundan böyle hizmetlerimiz daha iyi ve daha hızlı olacak. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.