Kumluca Devlet Hastanesi’nde Ebe olarak çalışan Havva Kılıç, çıkardığı şiir kitabı için hastanede hem çalışma arkadaşları, hem de hastalara imza günü düzenledi.

Kumluca Devlet Hastanesi’nde Ebe olarak çalışan Havva Kılıç, 25 yıllık çalışmanın ürünü olan ilk şiir kitabı ”Tenimin İnceldiği Yerdeyim’i” okuyucularıyla buluşturdu.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Kumluca Devlet Hastanesi’nde Ebe olarak çalışan Havva Kılıç'ın bir süre önce çıkardığı ve kelime oyunlarına başvurmadan, sade, akıcı bir dil kullanarak, toplumun dertlerini anlattığı " Tenimin İnceldiği Yerdeyim" isimli şiir kitabı, büyük beğeni topladı. Kılıç kitabı için, çalıştığı hastanede imza günü düzenledi. 

 İmza gününe katılan hastane yöneticisi Uz. Dr. Ayşegül Alkan, "İnsanların en zor dönemlerinde yanlarında olup onlara destek olan sağlık çalışanlarımız duygularını ifade etmek için sanatla uğraşıyorlar ve gerçekten güzel eserler çıkıyor. Bu da bizleri gururlandırıyor. Havva Kılıç ‘a emeğinden dolayı teşekkür ediyoruz, yüreğine sağlık" dedi.