Kumluca Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından düzenlenen iftar yemeğine bir yenisi daha eklendi. Kumluca Devlet Hastanesi Diyaliz Servisi’nde tedavi gören diyaliz hastalarına, hastaların her daim yanlarında olarak desteklerini esirgemeyen ailelerine ve servis çalışanlarına iftar yemeği düzenlendi.

Düzenlenen iftar yemeğine, Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, ilçe Müftüsü Abdimuttalip Peşe, Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Ayşegül Alkan, diyaliz hastaları, aileleri, yatan hastalar ve yanlarında refakat eden kişiler ile diyaliz servisi çalışanları katıldı. Yaklaşık yüz kişinin bulunduğu iftar yemeğinde sema gösterisi renk kattı.

Davetlilere hoş geldiniz konuşması yapan Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk;” Öncelikle katılan herkese çok teşekkür ederim. Sizler burada bizim hasta ya da hasta yakınlarımız değil, misafirlerimizsiniz.  Böyle güzel bir günde bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Afiyet olsun” dedi.