Elmalı Durmuş Yener İlköğretim Okulu öğrencileri “SEN DE EL UZAT” projesi kapsamında Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı ziyaret etti. 

Elmalı Durmuş Yener İlköğretim Okulu tarafından öğrencilerin farklı bölgelerde farklı öğrencilerle kaynaşmalarını arttırmak amacıyla “SEN DE EL UZAT” adlı projenin bu yıl dördüncüsü gerçekleştirildi. Proje kapsamında Kumluca’da çeşitli ziyaretlerde bulunan Elmalı Durmuş Yener İlköğretim Okulu öğrencileri Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti. 

Okul Müdürü Soner Günar geleneksel hale getirilen bu projeyle, çocuklarda yardımlaşma duygusunu geliştirerek, gelecekte ideal insanı oluşturmak prensibini kendilerine ilke edindiklerini ifade etti. Projeyi uygularken özellikle elma yetiştirilmeyen bölgelerimizdeki okulları seçmeye azami özen gösterdiklerini ifade eden Günar, ayrıca bu proje ile farklı yerlerdeki öğrenciler arasındaki kaynaşmayı arttırarak öğrencilerimizin sosyalleşmelerine katkıda bulunduklarını ve diğer okullarımıza da iyi bir örnek oluşturduklarını ifade etti.

 Başkan Çetinkaya’nın makamında gerçekleşen ziyaretin sonunda Elmalı Durmuş Yener İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından Çetinkaya’ya bir kasa elma hediye edildi.


Kumluca Belediyesi Basın