Kumluca'da Diyetisyen Burcu Erdoğan tarafından Kumluca Devlet Hastanesi Yolu üzeri,  Adnan Menderes Bulvarı'nda Erdoğan Beslenme ve Diyet Merkezi açılarak sağlık hizmeti vermeye başladı.

Diyetisyen Burcu Erdoğan, açılışa katılan davetlilere teşekkür ederek, memleketi Kumluca'da hemşerilerine sağlık hizmeti vermekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Beslenme ve Diyet Merkezi’nin Kumluca için bir kazanç olduğuna dikkat çekti.

"Burcu Kardeşimizin tecrübesi nedeniyle ilçemizde başarılı olacağına inanıyorum, yetiştiren ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından çekiliş yapılarak bir kişiye ücretsiz danışmanlık hizmeti hediye edildi. Açılışa katılanlara üzerinde kalori değeri yazılan özel yapım ikramlar verildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olduktan sonra, Gaziantep’te tıp merkezi, eczane, güzellik merkezi gibi sağlık kuruluşlarında toplamda 2.5 yıl Kurumsal Danışmanlık yaparak genç yaşında deneyim kazanan Diyetisyen Burcu Erdoğan, çok sevdiği memleketi Kumluca'da hemşerilerine sağlık hizmeti vermek için radikal bir karar alıp Antalya'ya dönerek Beslenme ve Diyet Merkezi açtı.

Merkezde, zayıflama, kilo alma, hamilelikte beslenme, sporcu beslenme kontrolü, hastalıklarda tıbbi beslenme tedavisi uygulayarak (kalp, karaciğer, böbrek ve çeşitli hastalıklarda) sağlıklı beslenme şekilleri, dengeli ve düzenli, sağlıklı beslenme programlarıyla hizmet veriliyor. Analiz yapılarak Beslenme ve Diyet Merkezi’nde kişinin sağlıklı kilosu için bir program çıkartılarak, takibi ve danışmanlığı yapılıyor.

Beslenme ve Diyet Merkezi’nin açılışına Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, davetliler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.