Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, tüm Meslek ve Esnaf Odaları, Sivil Toplum Kuruluşları’nın faaliyet gösterdikleri kentin gelişimine ve üyelerinin mesleki sorunlarına özenle eğilmekte olduklarını gözlemlemekten memnunluk duyduğunu söyledi.

Esnaf ve Meslek Odalarının başkan ve yöneticilerinin üyeleriyle beraber, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bulunmaları gerektiğini belirten Kaymakam Baştürk, ‘’Esnaf Odalarının başkan ve yöneticileri olarak sizler özellikle eğitim çalışmalarına daha çok önem verin ve üyelerinizin bilinçlendirilmesine öncülük edin. Bizde Kaymakamlık olarak elimizden gelen her türlü desteği veririz’’ şeklinde konuştu.

Kumluca Esanaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atacan Ertürk ise, faaliyetlerini en iyi şekilde sürdürmekte olduklarını belirterek, ‘’Başkan ve yöneticiler olarak Kumluca'ya elimizden geldiğince faydalı hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Kumluca'nın tüm sorunlarına duyarlılık göstermekteyiz. Sizlere de yeni görev yeriniz olan Kumluca'mızda başarılar diliyoruz’’ dedi.