Kumluca Ticaret Borsası tarafından Mimar Sinan İlköğretim Okulunda yapılan  Ayakkabı dağıtım törenine, ilçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Kumluca Ticaret Borsası (KUTBO) Başkanı Fatih Durdaş, Okul Müdürü Zekai Dinçer Müdür Baş Yardımcısı Seyit Altıner öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) her yıl olduğu gibi bu yılda Kumlucalı  öğrencileri unutmayarak  ayakkabı desteğinde bulundu. Kumluca  Ticaret Borsası (KUTBO) yetkilileri tarafından öğretmenlere  teslim edilen   ayakkabılar, öğretmenler tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş yaptığı açıklamada, TOBB'un eğitime her yıl destekte bulunduğunu belirterek, Okul idareleri tarafından belirlenen 1,250 öğrenciye dağıtılacak olan ayakkabıların maliyetinin (25,000.00) Yirmi Beş Bin lira olduğunu ifade etti, Durdaş "Bu yardım da onlardan biri. Biz, yardımları öğrencilere ulaştırmakla görevliyiz. Bu yardımlar TOBB'un eğitime ne kadar önem verdiğinin bir göstergesidir. Ülkemizin kalkınması için eğitimli insanlara ihtiyacımız olduğunun bilincindeyiz. Bundan dolayı ilk ve orta öğretimden başlayarak yardım yapıyoruz, ayakkabı yardımı konusunda başta TOBB olmak üzere, kendilerine bu konuda yardımcı olan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul idarecilerine teşekkür ederim."  dedi

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir de eğitim konusunda yardım yapan herkese teşekkür ettiklerini, yapılan yardımların kendilerini olduğu kadar öğrencileri de çok sevindirdiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir ve okul müdürü Zekai Dinçer, öğrencilere ayakkabılarını dağıttılar.