Kumluca belediye başkanı Hüsamettin Çetinkaya döğüşkayrağı mevkiinde yapımı tamamlanmak üzere olan Havva – Sedat Atilla Avcıoğlu Fen Lisesinde incelemelerde bulundu.

2013-2014 öğretim yılı için ilk öğrencilerini alan Fen Lisesinde, Kumluca Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerince çevre düzenleme çalışmaları başladı. Beraberindeki heyetle çalışmaları yerinde inceleyen Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Çetinkaya, hayırsever Avcıoğlu ailesi sayesinde 2013-2014 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek olan Fen Lisesi’nin, Batı Antalya’nın ilk fen lisesi olması sebebiyle adından sıkça söz ettireceğini ve ilçemizin gelişmesine katkıda bulunacağını belirtti.

Belediye ekiplerinin yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi veren Çetinkaya “Çalışmalarımız iki kısımdan oluşuyor. İlk kısımda istinat duvarı yapılıyor. Ortalama yüksekliği beş metre olan duvarın iç kısmı doldurularak hem okulumuzun bahçesini genişletmiş olacağız hem de çevre evler için güvenlik tedbiri almış olacağız. İkinci kısımda ise okula giden yolu genişleterek okula daha rahat bir ulaşım sağlamış olacağız. Önümüzdeki günlerde de yolun genişlemesinin ardından okulun kanalizasyon bağlantısını yapacağız ” dedi.