Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Kumluca Belediyesi adına güreşecek geleceğin Başpehlivanları, Kumluca Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Yağlı güreş antranörü Özgür Altıntaş yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor.

Kumluca Gençlik Spor İlçe Müdürü Erol Koca, güreşçilerle birlikte kampa girdiklerini belirterek, Kumluca Belediye Başkanımız Hüsamettin Çetinkaya'nın bize vermiş olduğu imkanlar ile burada kamptayız. Günde çift idman ile Kırkpınar Güreşlerine Hazırlanıyoruz. Güreşçileri en iyi şekilde hazırlamaya devam ediyoruz, inşallah ilçemize madalyalar ile döneceğiz" dedi.

Kamp programını değerlendiren Kumluca İlçe Spor Müdürlüğü Yağlı Güreş Antranörü Özgür Altıntaş, "Hedefimiz öncelikle 22-24 Temmuz'da yapılacak olan 655. tarihi Kırkpınar Güreşleri. Daha sonrasında ise Kırkpınar'ın rövanşı olan 664. Elmalı Yeşilyayla güreşleri olacaktır. Pehlivanlar diyarı Antalyamıza yeni Baş pehlivanlar kazandırmak için canla başla çalışıyoruz. Kamp programımız çok güzel bir şekilde devam etmekte Sporcularımızın tek sıkıntısı sponsor bulamamak. Bize her anlamda destek veren başta Belediye Başkanımız Hüsamettin Çetinkaya ve İlçe Spor Müdürümüz Erol Koca olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

E. Şentürk
Kumluca