Kumluca’da bu 16’ıncısını gerçekleştirilecek Tarım ve Seracılık Festivali programı hazırlanırken, Kumluca Okul meclisi üyelerinin katıldığı ankette gençlerin tercihi Mustafa Ceceli oldu.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 16. Tarım ve Seracılık Festivali etkinliklerinin programı için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını, programın halkın isteği doğrultusunda olması için toplumun tüm kesimleriyle istişare halinde olduklarını söyledi.

Özellikle festival etkinleri içerisinde yapılacak konserlere gelecek sanatçıların belirlenmesi konusunda çok titiz davrandıklarını ifade eden Çetinkaya, “Bu konuda halkımızın bir yıldır bize aktardıkları görüşlerini, yaptığımız toplantılarla halkımızdan gelen talepleri değerlendiriyoruz. Sanatçıların belirlenmesi konusunda özel anketler yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Kumluca Gençlik Meclisinin toplantısında yaptığımız ankette gençlerimizin büyük bölümü Mustafa Ceceli’yi istedi. Bizde gençlerimizin isteği doğrultusunda konserlerimizin birinde sanatçı Mustafa Ceceli olacak” dedi.

Diğer günlerdeki sanatçıları belirleme çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Çetinkaya, festival etkinliklerinin resmi açılışı olan yörük göçü, acı biber yeme yarışı, kadınlar günü ve güreş etkinliklerinin coşkulu bir şekilde geçmesi için çalıştıklarını bildirdi.