Bir çok bölgede hizmet veren Hat Döner, 71’inci şubesiyle büyümeye devam ediyor.

"Özel Tandırda pişen Hatay'ın meşhur sıcak lavaşı üzerine dönerimizi ve sırrı bizde saklı olan özel sosumuzu ilave ederek  enfes lezzetler hazırlıyoruz" diyen Hat Döner'in Kumluca işletmecisi Kemal Çiftçi, Kumluca şubesinin büyük şehirlerdeki şubelerini aratmadığını söyledi.

Kemal Çiftçi, "döner lezzet ve çeşitliliğini Hatay'ın meşhur yöresel odun ateşinde pişen Lavaş’ı ile buluşturduk ve sırrı bizde saklı olan özel sos ile zenginleştirerek Döner’in lezzetine lezzet kattık. Uluslararası bir dünya klasiği ve spesiyalitesi olan döner kebabımız, değişik şekillerde yorumlanarak farklı isimlerle sunuluyor. Türk dönerini bölgesel bir lezzet olmaktan çıkarıp uluslar arası bir marka haline getirmek; Hat Döner’in en önemli misyonudur. Klasik dönere bambaşka bir bakış açısı ve zenginlik ile yaklaşan ve sürekli Ar-Ge çalışmaları ile yeni tatlarla müşterilerinin karşısına çıkan Hat Döner ekibinin her açtığı mağazada başarılı olması asla tesadüf değildir. Daha açıldığı ilk günden itibaren Kumluca şubemizin gördüğü rağbeti görüyorsunuz. Lezzet – Hijyen ve Kaliteden asla taviz vermeden hizmet ediyoruz.  Kumluca'ya nezih bir mekân kazandırdığımız için mutluyuz. “ dedi

Kumluca'ya hizmet vermeye başlayan Hat Döner, daha açıldığı ilk günden itibaren ilçe halkından büyük rağbet gördü. Siparişlere yetişmek için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Kemal Çiftçi, ihtiyaçtan doğan Hat Döner Kumluca şubesine teveccüh edileceğini önceden tahmin ettiklerini söyledi.

Mehmet Şentürk - Kumluca