Kumluca’da meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşımın sağlanamadığı Karacaağaç Mahallesi Ballık mevkine ulaşımın sağlanması için belediye ekipleri çalışmalara başladı.

Kumluca’ya bağlı Karacaağaç Mahallesi Ballık mevkine ulaşımı sağlayan yol, meydana gelen heyelan nedeniyle trafiğe kapandı. Ballık mevkinde ikamet eden vatandaşların evlerine ulaşım alternatif yoldan sağlanırken, okula giden öğrenciler ise heyelan bölgesini kendi imkanlarıyla geçtikten sonra servisle okullarına gidebiliyorlar.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Orman İşletme Müdürü Mehmet Şakir Güneri, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Yusuf Evran ile Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekibi heyelan bölgesinde incelemelerde bulunarak yol açma çalışmaları konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Karacaağaç Mahallesi Ballık mevkine ulaşımı sağlayan yolun yaklaşık 100 metrelik bölümünün meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapandığını ifade eden Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yolun ulaşıma açılması için Büyükşehir Belediyesi ve Belediye olarak ortak çalışma başladıklarını söyledi.

Yapılacak çalışmayla mevcut yolun güzergahının değiştirileceğini anlatan Çetinkaya, “Bu çalışmada Orman İşletme Müdürlüğümüzün de görüşünü almak üzere müdürümüz ile birlikte inceleme yaptık. İnşallah en kısa sürede çalışmaları tamamlayarak yolu ulaşıma açacağız. Yolun trafiğe kapanmasıyla ilgili mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız alternatif yolu kullanıyorlar. Bunun dışında başka bir olumsuzluk yok” dedi.