Kumluca Belediyesince üçüncüsü yapılacak “Hoş Sada 3” kitabı için ödüllü yarışma düzenliyor.
Kumluca Belediyesi tarafından beş yılda bir yapılan “Hoş Sada” kitabının üçüncü baskısı için ödüllü yarışma düzenleneceği bildirildi. 
Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Falay, yaptığı açıklamada, üçüncüsü basılacak olan Hoş Sada 3 kitabı için şiir, hikaye, mani, resim, fotoğraf ve mektup dallarında ödüllü yarışma düzenlediklerini söyledi.
 
Yarışmanın ilk, orta ve lise öğrencileriyle vatandaşların ayrı ayrı kategorilerde katılabileceklerini ifade eden Falay, yarışmaya başvuruları 1 Mart itibariyle Kumluca Belediyesi Halkla İlişkiler Bürosuna yapılabileceğini belirtti.
  
“Yarışmaya katılmak isteyenler, yarışma şartnamesini Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzden edinebilirler. Yarışmada her dalın birincisine çeyrek altın, ikincisine tablet bilgisayar, üçüncüsüne ise Mp4 çalar hediye edilecek. Yarışmanın konusu Kumluca olacak. Buna göre yarışmaya katılmak isteyenler hangi kategoride katılacaklarsa, Kumluca temasını işleyerek yarışmaya katılabilecekler.”
 
Yarışmaya son katılımın 5 Nisan olduğunu kaydeden Falay, yarışmada dereceye giren eserlerin “Hoş Sada 3” kitabında yayınlanacağını söyledi.