Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT Kumluca Şube Müdürlüğü tarafından Kumluca’ya bağlı Sarıkavak Mahallesinde içme suyu hattında yenileme çalışması başlatıldı.

Kumluca Haberleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT Kumluca Şube Müdürlüğünce Kumluca bağlı Sarıkavak Mahallesinde içme suyu hatlarının yenilenmesi ve daha önce olmayan bölgelere içme suyu hattı döşenmesi çalışmasına başlanıldı.

Çalışmalarda ekipler, eskiyen ve yetersi kalan içme suyu hattını değiştirirken, daha önce imar dışında kalan yerlerde de içme suyu hattı imar yolun güzergahına taşınıyor. Yaklaşık bin 650 metrelik içme suyu hattı çalışmasının 15 gün içerisinde tamamlanmasını  hedeflediklerini ifade eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, ilçe genelinde birçok yerde alt yapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Yaklaşan yaz ayları öncesi çalışmalarda önceliği içme suyu hatlarına verdiklerini belirten Evran, “ASAT Kumluca birimi olarak yeni yılda içme suyu hattı çalışmalarımızı başlattık. Geçtiğimiz yıl bir çok mahallemizde kanalizasyon hatları ve içme suyu hatlarının yenilenmesini gerçekleştirmiştik. Bu yılda Sarıkavak Mahallemizden başlayarak bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Emeği geçen ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

KUMLUCA HABERLERİ