Antalya Müftüsü Osman Artan, “Camiler ve Din Görevlileri” haftası etkinlikleri kapsamında Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı ziyaret etti.

Antalya Müftüsü Osman Artan, beraberinde Kumluca Müftüsü Abdulmuttalip Peşe ile birlikte Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Müftüsü Artan, bu yıl 13-20 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan “Camiler ve Din Görevlileri” haftası etkinlikleri kapsamında Kumluca’da bulunduklarını ve belediyeyi ziyaret ettiklerini söyledi.

            Diyanet İşleri Başkanlığı olarak bu yılki, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerinin temasının gençlere yönelik “Geç kalma, genç gel” olarak belirlendiğini ifade eden Artan, bu konuda il müftülüğü ve bağlı ilçe müftülükleri olarak geniş kapsamlı, dolu dolu geçecek bir hafta kutlaması programı hazırladıklarını belirtti.

            Kumluca’da da bu etkinliklerin gerçekleştirildiğine dikkat çeken Artan, “İlçe Müftülüğümüz ile ortaklaşa diğer ilçelerde olduğu gibi Kumluca’da etkinliklerimiz var. İnşallah bu etkinliklerimiz halkımıza faydalı olur ve özellikle gençlerimiz bu etkinliklerden azami istifade ederler. Ben bu etkinliklerimize sağladığınız desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

            Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, İl Müftüsü Osman Artan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kendisine teşekkür etti. Belediye olarak her zaman bu tür etkinliklere destek verdiklerini belirten Çetinkaya, bu yılki Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerinin topluma faydalı olmasını temenni ettiğini bildirdi.