İlçe Müftüleri koordinasyon toplantısı, Antalya Müftüsü Osman Artan başkanlığında Kumluca’da gerçekleştirildi.

Kumluca Uygulama Otelinde gerçekleştirilen toplantıya, Antalya Müftüsü Osman Artan ve 19 ilçe müftüsü katıldı. Toplantıdan sonra açıklama yapan Kumluca Müftüsü Hacı Kahraman, her ay rutin olarak ilçe müftüleri toplantısının bir ilçede gerçekleştirildiğini ve ayki toplantıya Kumluca olarak ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Toplantıda il müftülüğü uhdesinde ilçe müftüleri tarafından yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında ilçe müftüleriyle fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden Kahraman, Antalya Müftüsü Osman Artan ve ilçe müftülerinin Kumluca’da misafir etmekten dolayı onur duyduklarını bildirdi.

İlçe Müftüleri toplantısı sonrası Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret eden Antalya Müftüsü Osman Artan, bir süre görüştü. İlçe Müftüleri toplantısına bu ay Kumluca’nın ev sahipliği yaptığını ifade eden Artan, bu gibi toplantılarla birlik, beraberlik ve motivasyonların da arttığını belirtti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Çetinkaya da Artan’a, il müftülüğü olarak yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür etti.