2014 yılında internetten taza sebze meyve satışı sektörüne giren vitaminduragim.com internetten taze sebze meyve sipariş edenlerin en çok tercih ettiği adres oldu. Şirketin son bir yıldaki büyüme hızı da dikkat çekiyor.

vitaminduragim.com; tüm sofralara taze sebze meyve ulaştırmak için yola çıkmış bir şirket. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan ve hızla büyüyen seramdan.com sebze & meyve sipariş edenlerin en çok ziyaret ettiği adres olmayı da başarıyor.

KALİTE VE UYGUN FİYAT BİR ARADA

Kaliteyi hesaplı fiyata almak isteyenlerin tercihi olan seramdan.com, 2015 yılının ilk çeyreğinde de ziyaretçilerden büyük ilgi görerek 2014 yılı cirosunu ikiye katladı. 

İLK HEDEF MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Alışılagelen e-ticaret sitelerinin aksine seramdan.com, müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor. En küçük bir sorunun bile çözümü için büyük çaba harcanıyor. Şirket yönetimi başarının, memnuniyetteki artışla doğru orantılı olduğu görüşünde.

İNTERNETTE DÜKKAN SICAKLIĞI

vitaminduragim.com Müşteri Temsilcisi, "Müşterilerimizin mağazadaki sıcaklığı hissetmeleri bizim için çok önemli. Bunun için müşterilerimize karşı olabildiğince samimi davranıp memnun kalmalarını sağlıyoruz. Atılan her maile, yapılan her eleştiriye, gelen tüm taleplere azami ölçüde eğilip ilgileniyoruz. Bu geri dönüşler vitaminduragim.com başarı çıtasını ve grafiğini sürekli yükseltiyor'' dedi.