Kumluca’da her yıl geleneksel olarak yapılan Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen halı saha futbol turnuvası için kayıtların başladığı bildirildi.

Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe, her yıl tarım ve seracılık festivali kapsamında düzenlenen halı saha futbol turnuvasına kayıtların başladığını, turnuvanın bu yılda genel ve 40 yaş üstü olmak üzere iki kategoride yapılacağını söyledi.

Turnuvaya katılacak takımların katılım şartnameleri ve başvurularını Kumluca Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne yapabileceklerini ifade eden Çataltepe, “İlçemizde 15 yıldır geleneksel hale gelen halı saha futbol turnuvası organize ediyoruz. Geçen yıllarda ilçemiz dışından da turnuvaya takımlar katılmış ve çok güzel geçmişti. Bu yılda turnuvanın çok güzel geçmesi için organizasyon planımızı hazırladık. Turnuvaya katılım için başvurular başladı, son başvuru tarihi 16 Ocak Cuma günüdür” dedi.

Turnuvanın ilçede bulunan dört halı sahada oynanacağını belirten Çataltepe, turnuvanın 31 Ocak Cumartesi günü başlayacağını bildirdi.