Kumluca’da Karayolları tarafından yürütülen kaldırım çalışmalarına ek olarak, belediye tarafından da altyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Kumluca’da Karayolları tarafından yapılan kaldırım çalışması ve belediye tarafından yapılan altyapı çalışmalarını yerinde incelemeyen Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çalışmalar hakkında müteahhit firma ve belediye ekiplerinden bilgi aldı.

Toptancı hali yanından başlayan ve Gödene caddesi doğu bölümünde yürütülen çalışmalarda, yol kenarına kaldırım yapılırken, ayrıca yağmur suyu tahliyesi içinde borular konuluyor.

Çalışmaların Kasım ayı sonuna kadar tamamlanmasının planlandığını ifade eden Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, “Toptancı halinden başlayarak, Gödene caddesinin doğu tarafından yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda Karayolları tarafından bir kaldırım çalışması yapılmakta. Bu çalışmalara ek olarak belediyemiz tarafından da, altyapı ve yağmur suyu tahliyelerini gerçekleştiriyoruz. Çalışmalar tamamlandığında ilçemiz, farklı bir görünüme kavuşmuş olacak” dedi.