Kumluca’ya bağlı Güzören Mahallesi Karagöl yaylasında, Belediye Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından park yapımına başlanıldı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaz aylarında vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan ve yaklaşık 600 hanenin bulunduğu Karagöl yaylasına park yapacaklarını söyledi.

Özellikle yaz aylarında yaylanın kalabalık olduğunu, buna bağlı olarak da vatandaşların parka ihtiyaç  duyduklarını ifade eden Çetinkaya, “Burada belediyemizin imkanlarıyla, belirlediğimiz bir alanda park yapımı için çalışmalara başladık. Park içerisinde çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları, oturma grupları yer alacak. Çevresini ağaçlandıracağız, tam bir yayla parkı olacak” dedi.

Karagöl yaylasının en önemli sorunu olan içme suyu sorunun çözümün ardından, yaylanın vatandaşlar için bir cazibe merkezi olduğunu kaydeden Çetinkaya, belediye olarak kendilerinin de yaylada sosyal donatı alanlarını çoğaltarak vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını bildirdi.