Kumluca Belediyesi meclis toplantı salonunda yapılan Ekim ayı olağan toplantısına 25 meclis üyesinin tamamı katıldı. Toplantının açılışında konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Ekim ayı olağan toplantısında ilk defa yapılan belediyenin 5 yıllık stratejik planını görüşeceklerini söyledi.

Stratejik planın, bir kurumun yol haritası, hizmetlerinin önceden planlanmasının kayıt altına alınması olduğunu ifade eden Çetinkaya, hedefleri olan, planlı ve programlı çalışan her kurumun mutlaka bir stratejik planının olması gerektiğini belirtti.

Kumluca Belediyesi tarafından stratejik planın ilk defa hazırlanmış olmasını önemli olduğunu vurgulayan Çetinkaya, “Artık bu planda bundan sonra yapacağımız hizmetlerimizi önceden biliyor ve ona göre programlama yapıyoruz. Bu bizim vizyonumuz, halka yapacağımız hizmetlerin listesi gibi. Mutlaka aksilikler olacak, belki bazı hizmetlerimizde aksamalar olacaktır, ama buna da hazırlıklı olduğumuz belirtmek isterim. Bu gün stratejik planı meclis üyelerimizle görüşeceğiz ama bir başka güzellik daha var, bizim önümüzdeki 5 yılda yapacağımız hizmetlerin yer aldığı bu stratejik planı 41 mahalle muhtarımızın da burada öğrenecek olması daha güzel. Ben bu şekilde önemli olan ve eksiksiz bir şekilde toplanan Ekim ayı meclis toplantımızın, ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Daha sonra diğer gündem maddelerini de okuyan Çetinkaya, okunan gündem maddelerini ayrı ayrı oylamaya sundu. Toplantıda görüşülen gündem maddelerinin tamamı oy çokluğuyla kabul edildi.