Kumluca Belediyesi birimler arası futbol turnuvasının final müsabakasına Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye başkan yardımcıları, bağlı birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Yaklaşık 20 gün süren ve 9 takımın iki grupta mücadele ettiği turnuvanın finalinde Muhasebe Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü takımları karşılaştı. Son derece çekişmeli geçen maçı Muhasebe Müdürlüğünü 2-1 mağlup eden Zabıta Müdürlüğü takımı kazanarak şampiyon oldu.

Maçtan sonra düzenlenen ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, birimler arası birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvanın amacına ulaştığını, turnuva dolayısıyla 100’ün üzerinde belediye çalışanın bir araya geldiğini söyledi.

Belediye çalışanlarını sosyal, kültürel ve sportif etkinlerle bir araya getirmek için bundan sonra da bu tür organizasyonlar gerçekleştireceklerini ifade eden Çetinkaya, “Bu turnuvada bizim amacımız birinci, ikinci, üçüncü seçmek değil kaynaşmayı sağlamaktı. Yaklaşık 20 gündür mesai arkadaşlarımız sahada ter döktüler ve birbirleriyle bir araya gelerek kaynaştılar. Bu açıdan turnuvanın amacına ulaştığını düşünüyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından turnuvanın şampiyonu Zabıta Müdürlüğü takımına kupasını Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya verirken, turnuvada diğer dereceye giren takım ve sporcuların kupa ve madalyaları belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından verildi.