Kumluca Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü ortaklaşa, bayanlara yönelik step aerobik kursu düzenledi.

Kumluca Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen step aerobik kursları bayanlardan büyük ilgi görüyor. 50. Yıl Kültür Merkezi Kalekule’de gerçekleştirilen step aerobik kursunu ziyaret eden Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir, bayanlarla bir süre sohbet etti.

Kumluca Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa başlattıkları sportif etkinliklere bayanların gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını ifade eden Çetinkaya, amaçlarının bayanlara yönelik etkinlik çeşitliliklerini artırarak, pozitif ayrımcılık yapmak istediklerini belirtti.

Çetinkaya, “Yaklaşık bir ay öncesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile bayanlarımıza yönelik step aerobik kursu açıldı. İlk etapta 15 civarında katılımcıyla kursumuz başlamıştı, kısa sürede bu sayı 120’ye ulaşmış. Buda bize gösteriyor ki, bayanlarımıza yönelik sosyal, kültürel ve sportif etkinlerimizi arttıracağız. Bu konuda belediyemiz Spor İşleri Müdürlüğü, Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğümüz ortak projeler geliştiriyorlar” dedi.

Konuşmanın ardından step aerobik kursuna katılan bayanlarla da bir süre sohbet eden Çetinkaya, bayanlardan gelen talepleri değerlendireceklerini ve imkanlar doğrultusunda talepleri yerine getirmeye çalışacaklarını bildirdi.