Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirilen birim müdürleri toplantısına, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, her geçen gün gelişen ve büyüyen Kumluca Belediyesi’nin ihtiyaç duyduğu yeni birimlerin oluşturulduğunu ve görevlendirmeler yapıldığını söyledi.

Amaçlarının halka daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek olduğunu ifade eden Çetinkaya, bu amaç doğrultusunda daha iyi ve konularında uzman kadrolarla çalışmak amacıyla yeni birimler oluşturduklarını belirtti.

Çetinkaya şunları söyledi:

“Belediye olarak bünyemizde olması gereken yeni birimlerin kurulmasını sağladıktan sonra bu birimlerin de atamalarını yaptık. Yeni göreve gelen arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah yeni oluşan kadrolarımızla daha iyi hizmet verme çabası içerisinde olacağız. Oluşturduğumuz birimlerimiz sayesinde hizmet kalitesi ve vatandaşlara ulaşılabilirliğimizin daha da artacağını ümit ediyorum. Yeni birimlerimizde görev alan arkadaşlarımıza, belediyemize ve ilçemize hayırlı olsun.”

Daha önce belediye bünyesinde var olan birimlerde her hangi değişiklik olmadığını kaydeden Çetinkaya, yeni kurulan bazı birimlerin hizmetlerinin ise bir süreliğine görevlendirme yoluyla yürütüleceğini bildirdi.

Kumluca Belediyesi’nde var olan ve yeni kurulan birimler, atamalar ve görevlendirmeler ise şu şekilde gerçekleşti:

Başkan Yardımcıları Mustafa Songur, Ramazan Çataltepe ve Süleyman Falay

Yazı İşleri Müdürü Selahattin Kelleci, Mali Hizmetler Müdürü Kazım Turkay, Hukuk İşleri Müdürü Zehra Şahin, İmar ve Şehircilik Müdürü Şakir Yıldırım, Fen İşleri Müdürü Müsametdin Öner, Zabıta Müdürü Aydın Turgut, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ümüşen Acar, Emlak ve İstimlak Müdürü Ömer Serttürk, Temizlik İşleri Müdürü Tamer Aksu, Spor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe, Strateji Geliştirme Müdürü Tamer Aksu, Kırsal Hizmetler Müdürü Müsametdin Öner, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Tamer Aksu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Süleyman Fethi Örgel, Park ve Bahçeler Müdürü Tuğba Tunç, Ruhsat ve Denetim Müdürü Sema Fırat ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Süleyman Fethi Örgel.